ELIT LST 320 – En effektiv og enkel ladestasjonstester

opprettet den

Å verifisere funksjonaliteten til ladestasjoner kan være en viktig oppgave for de som er ansvarlige for installasjon og vedlikehold av ladeinfrastruktur for hybrid- og elbiler. ELIT LST 320 er en norskutviklet ladestasjonstester som skiller seg ut med sin effektivitet og enkelhet i bruk.

 

Presisjon og kompatibilitet

ELIT LST 320 er kompatibel med de fleste standard installasjonstestere, takket være 4mm plugger som enkelt kobles til. Dette gjør det mulig å kombinere testingen av ladestasjonens funksjonalitet med andre nødvendige målinger og sikre at installasjonen oppfyller kravene i NEK400. Med denne enheten kan du utføre kortslutningsmålinger og andre tester direkte på ladestasjonen med din installasjonstester, uten behov for å åpne boksen.

 

Les mer og bestill ELIT LST 320.

Rask verifisering og nøyaktig måling

ELIT LST 320 tilbyr enkelhet og pålitelighet. Ved å koble enheten til ladestasjonen og trykke på knappen, kan du raskt verifisere funksjonaliteten. Enheten simulerer en elbil og aktiverer ladestasjonen, samtidig som den tolker og viser den maksimale ladestrømmen i ampere på det tydelige displayet. Denne nøyaktige målingen, som spenner fra 6A til 32A, gir deg umiddelbar informasjon om ladestasjonens ytelse.

 

Optimal ladeprestasjon

ELIT LST 320 er det perfekte verktøyet for å sikre at ladestasjonene leverer maksimal ladekapasitet. Ved å bruke denne enheten kan du verifisere at ladestasjonene gir de riktige verdiene ved hjelp av måleren, og resultatene vises klart på displayet. Dette bidrar til å sikre at ladestasjonene ikke leverer for lav eller for høy strøm, og sikrer at kjøretøyene får den optimale ladeopplevelsen.

 

Kontroll av ladepunkter

ELIT LST 320 er et uvurderlig verktøy for jevnlig kontroll av offentlige ladepunkter. Disse ladepunktene, som er tilgjengelige for alle og ofte brukt av besøkende, bør sjekkes visuelt hver uke og skal kontrolleres årlig av en kvalifisert profesjonell. Med ELIT LST 320 kan du enkelt verifisere at ladestasjonene fungerer som de skal og opprettholde en høy standard for sikkerhet og pålitelighet i ladeinfrastrukturen.

 

Velegnet for nyinstallasjoner og vedlikehold

ELIT LST 320 er en allsidig ladestasjonstester som er egnet for både nyinstallasjoner og vedlikehold av eksisterende ladestasjoner. Enten du installerer helt nye ladestasjoner eller utfører rutinemessig vedlikehold, gir ELIT LST 320 deg den nødvendige funksjonaliteten for å sikre optimal ytelse og sikkerhet.

 

Kombinasjon med installasjonstester

For en enda mer omfattende testing anbefaler vi å kombinere ELIT LST 320 med en installasjonstester som ELIT Euromaster E2. Ved å bruke begge enhetene sammen, kan du få en grundig evaluering av ladestasjonens funksjonalitet, i tillegg til å utføre andre nødvendige tester på installasjonen. Denne kombinasjonen sikrer at både ladestasjonen og den elektriske installasjonen oppfyller de nødvendige standardene og sikkerhetskravene.

 

Prøv ut ELIT LST 320

ELIT LST 320 er den ultimate ladestasjonstesteren som gir deg enkelhet, pålitelighet og presisjon i testingen av ladestasjoner. Med denne kompakte og brukervennlige enheten kan du raskt verifisere ladestasjonenes funksjonalitet og måle ladestrømmen nøyaktig. Den bidrar til å optimalisere ladekapasiteten, sikre høy ytelse og opprettholde påliteligheten til ladestasjoner for hybrid- og elbiler.

 

Uansett om du er en installatør, servicetekniker eller fagperson som kontrollerer ladestasjoner, vil ELIT LST 320 være din ideelle følgesvenn. Den gir deg muligheten til å opprettholde sikkerhet, kvalitet og optimal ytelse i ladeinfrastrukturen. Med ELIT LST 320 kan du være trygg på at ladestasjonene leverer den optimale ladeopplevelsen for kjøretøyene, samtidig som du oppfyller de nødvendige standardene og sikkerhetskravene.

 

Har du spørsmål om ELIT LST 320 eller andre ting du lurer på? Da er det bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.


Kommentar(er) 1

  • Claudia Klein
    Claudia Klein

    Hei, mitt navn er Claudia Klein, jeg er finansansvarlig, jeg gir lån og andre finansielle tjenester og representerer Spotcap Global Financial Services. Spotcap Global Financial Services er et omfattende og pålitelig låneselskap og vi tilbyr alle typer lånetjenester som; Personlig lån, bedriftslån, boliglån og mange flere. Hvis du har et stort behov for lånetjenester, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden. Vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro til en rente på 3 % årlig med en nedbetalingstid på 1 til 30 år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter. Jeg erkjenner at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger en løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån. Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    Svar

Skriv kommentaren din

<>