Om oss

ELIT AS ble etablert i 1997 av to gründere med et brennende ønske og engasjement for å fremskaffe og utvikle produkter innenfor et nisjepreget produktområde som måleinstrumenter og jording, og for å kunne tilby markedet et økt kunnskapsnivå innenfor bruk og forståelse av dette.

Stein på stein ble ELIT naturlig bygd videre innenfor kompetanse og produktområder. I dag tilbyr ELIT produkter i produktgruppene måleinstrumenter og dataloggere, jordingsmateriell, lynvernmateriell, tavlemateriell, festemateriell og gjennomføringer.

Med den spesialkompetansen ELIT har innenfor måleteknikk og kjennskap til det norske elektromarkedet og nettsystemer, var vi tidlig ute med å spesialtilpasset måleinstrumentene våre for det Norske markedet. Mange produkter som ble solgt i markedet hadde eller har ikke slike tilpassinger og der andre ikke kunne levere laget ELIT sine egne produkter og løsninger som raskt ble den nye standarden. Slik innovasjon og utvikling har vært viktig og er en del av våre mange suksessparametere som det fremdeles satses tungt på.

I dag er ELIT et godt etablert firma med ansatte som deler erfaring, kunnskap og faglig forståelse for å kunne yte det beste overfor våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er fagfolk som vil at våre produkter og tjenester skal gjøre nytte for seg og være bra fra «A til Å», og valgt ut fra hva andre fagfolk i bransjen vil ha. Produktene skal dekke et behov og være i høy kvalitet og til å stole på.

Utenom gode produkter skal vi også tilby god teknisk support, service og reparasjon, «nisje»-prosjektering av jordings- og lynvernanlegg, valg av gjennomføringer til det enkelte prosjekt eller svare på spørsmål rundt måleteknikk for våre produkter. Når en ringer ELIT skal en skjønne at en har kommet til fagfolk som kan sitt fag og ønsker å hjelpe.

Fra dag en har vi valgt vår salgsstrategi til å være basert på elektrogrossister og deres gode logistikk, lager og butikkspredning over hele Norge. ELIT sine produkter er derfor å finne hos de aller fleste av de store og seriøse elektrogrossistene i Norge. Finner du ikke produktet hos din grossist så ring gjerne ELIT så hjelper vi mer enn gjerne med å lokalisere dette eller med å få produktet opprettet hos din grossist så det er tilgjengelig for deg.

ELIT AS har vært lokalisert flere steder opp gjennom tiden, men i de siste 20 årene har vi holdt til i lokaler på Hellen industriområde i Gjerdrum kommune midt mellom Gardermoen og Oslo. Her har vi nå både kontorer, lager og serviceverksted for både kalibrering og service av produkter. Det er også mulig å hente bestilte varer her.

Fra 2017 ble vi en del av Lifco konsernet som er på Nasdaq i Stockholm. Vi er nå en del av større gruppe med elektrofirmaer i Norge som totalt i 2021 omsatte for ca. 565 mill.

Vi har også datterselskaper i Danmark og Sverige og sammarbeider der også med de ledende elektrogrossister for distribusjon og salg av våre produkter.

 

Vi håper du ser fordelene med våre produkter, tekniske hjelp og support og at du også vil bli en av de mange fornøyde kundene vi har.

Ta kontakt så snakkes vi.

<>