ELIT har blant annet levert jording og lynvern til disse prestisjefylte prosjektene:

Om oss

ELIT AS ble etablert i 1997 av to gründere med et brennende ønske og engasjement for å utvikle og selge produkter innenfor et nisjepreget produktområde som måleinstrumenter og jording, og for å kunne tilby markedet et økt kunnskapsnivå innenfor bruk og forståelse av dette.

ELIT har siden gjort stor suksess og tilbyr nå enda flere produkter i produktgruppene måleinstrumenter og dataloggere, jordingsmateriell, lynvernmateriell, tavlemateriell, festemateriell, gjennomføringer og varme.

Med den spesialkompetansen ELIT har innenfor måleteknikk og kjennskap til det norske elektromarkedet og nettsystemer, var vi tidlig ute med å spesialtilpasset måleinstrumentene våre for det Norske markedet. Mange produkter som ble solgt i markedet hadde eller har ikke slike tilpassinger og der andre ikke kunne levere laget ELIT sine egne produkter og løsninger som raskt ble den nye standarden.

Slik innovasjon og utvikling har vært viktig og er en del av våre mange suksessparametere som det fremdeles satses tungt på.

I dag er ELIT et godt etablert firma med ansatte som deler erfaring, kunnskap og faglig forståelse for å kunne yte det beste overfor våre kunder og samarbeidspartnere.

HVORFOR HANDLE HOS OSS

Få raskt hjelp fra våres produkteksperter eller kundeservice

Rask levering

Gode priser

Registrer deg på mine sider