ELIT EuroMaster E2

Installasjonstester
Du må være logget inn for å kunne bestille og be om tilbud.

• Beregner og evaluerer ik2pmin automatisk etter valgt sikringstype
• Beregner kabellengden ved kontinuitetsmåling
• Komplett i bæresveske med bla.a. pluggadapter med startknapp og 20m ledning for kontinuitet.

Produktnummer: 10150001
El. nummer: 8009611
EAN: 7070810009824
Lagerstatus: På lager

EuroMaster E2 er en installasjonstester utviklet av ELIT for det Skandinaviske markedet. Instrumentet inneholder forskjellige normer, og for det norske markedet er NEK 400 lagt inn som et valg. Instrumentet starter kontinuitetstest og kortslutningsmåling automatisk, alle funksjonene er lette å bruke, og måleresultater presenteres oversiktlig på displayet.

For måling av kortslutningsstrøm gir instrumentet direkte utregnede Ik2pmin, ik1pmin og Ik3pmaks verdier som gjør det enkelt for bruker for videre sammenligning mot automaters bryteevne og utkoblingsstrøm. En viktig del av utviklingen av instrumentet er å tilrettelegge det for det norske IT-nettet. Instrumentet takler derfor IT-nettet veldig godt med hensyn til feilsituasjoner og spesielle spenningsnivåer.

Alle nett-typene (IT/TT/TN) kan velges på instrumentet. Hvis en er interessert i en solid, rimelig og driftssikker installasjonstester, er EuroMaster E2 det rette valget. Instrumentet leveres i en solid nylonveske med tilbehør der målinger kan utføres med instrumentet i vesken.
El. nummer 8009611
Funksjoner Analog bargraf, AutoSense AC/DC, Belyst display, Fasefølgetest, Sikringstabell for automatisk godkjenning, Summer-lyd, Automatisk AV
Sikkerhetskategori CAT IV
Tetthetsklasser IP40
Målefunksjoner AC spenning, DC spenning, Frekvens, Isolasjonsmåling, Kontinuitetsmåling >200mA, Jordfeilbrytertest, Kortslutningsmåling
Display Grafisk skjerm
Tittel Type Størrelse Last ned
Brukermanual_ELIT-EuroMaster-E2_E3_NO_EN-1.pdf PDF 6.91MB Last ned

Meld deg på vårt nyhetsbrev for gode tilbud og nyttig informasjon!

<>