ELIT 520

Temperaturmåler 4-kanals
Du må være logget inn for å kunne bestille og be om tilbud.

• Fire presise kanaler med ±0,1% & 0,7°C nøyaktighet.
• Måler fra -200 til 1370°C, avhengig av sensortype.
• Kan vise forskjellen mellom to kanaler for sammenligning.

Produktnummer: 10220003
Lagerstatus: På lager

ELIT 520 er en avansert temperaturmåler med fire kanaler, perfekt for nøyaktig måling av temperatur. Den har funksjoner som T1-T2-funksjon, dataholdfunksjon, temperaturalarmfunksjon, justerbar automatisk avslåingsfunksjon, rask respons med høy nøyaktighet og mulighet for å måle K, J, E og T-type termoelementer. Den har også min/maks/gjennomsnittlig registrering av alle kanaler, USB-grensesnitt med PC-programvare inkludert, stort bakbelyst LCD-display som viser alle kanaler samtidig, datalogging for opptil 16 000 punkter per kanal, og en tilbakekallingsfunksjon for å lese ut inntil 100 sett manuelt lagrede data.

ELIT 520 er ideell for miljø- og klimaovervåking, da den kan bruke forskjellige sensortyper og måle temperaturer fra -200 til 1370°C. Den har fire presise kanaler med ±0,1% nøyaktighet og +0,7°C nøyaktighet. I tillegg kan den vise forskjellen mellom to kanaler for enkel sammenligning av data. Med ELIT 520 får du nøyaktige temperaturmålinger og praktiske funksjoner for enkel og effektiv overvåking av temperaturforholdene.
Funksjoner Belyst display, Logging av resultater over tid, Minne for lagring av resultater, Maks og Min, Data Hold, Automatisk AV
Målefunksjoner Temperatur

HVORFOR HANDLE HOS OSS

Få raskt hjelp fra våres produkteksperter eller kundeservice

Rask levering

Gode priser

Sertifisert. Vi bryr oss om miljøet!