ELIT FiberXpert 700

Fibertester
Du må være logget inn for å kunne bestille og be om tilbud.

• Sertifisering av MultiModus og SingleModus fiber.
• MInne for 10 000 resultater og programvare for rapporter.
• Rast testing med PASS/FAIL indikering på display.

Produktnummer: 10110023
El. nummer: 8011364
EAN: 7070810022526
Lagerstatus: Ikke på lager

Prosessen med å teste en nettverksinstallasjon for å sikre at den oppfyller spesifiserte standarder kalles sertifisering. Dette krever ofte papirdokumentasjon som bevis på samsvar med standardene. FiberXpert 700 Quad MM/SM-testsettet inneholder verktøyene som er nødvendige for å sertifisere fiberforbindelser til en rekke vanlige kablingsstandarder i enkeltmodus- og multimodusnettverk, ofte referert til i bransjen som Tier 1-sertifisering.

Dettte kalibrerte målesettet kan brukes til å utføre standardiserte koblingssertifiseringer for multimodus og enkeltmodus fiberkoblinger og skrive ut de offisielle testrapportene direkte fra PC-programvaren. For testene har brukeren et ubegrenset antall konfigurasjoner for ulike scenarier. Automatisk bølgelengdedeteksjon og datalagring sikrer at testingen fullføres på kortest mulig tid, samtidig som risikoen for operatørfeil elimineres. Resultatene av målingene kan lagres direkte i internminnet, opptil 10 000 målinger.

FiberXpert 700 gir enkel betjening og brukervennlige funksjoner. Dette starter allerede med oppsettsprosessen, som støttes av en veiviser med nyttig grafikk på skjermen. For rask differensiering vises resultatet direkte på farge-LCD-en som PASS / FAIL-status basert på fargen. Settet har også et oppladbart litiumpolymerbatteri.
El. nummer 8011364

HVORFOR HANDLE HOS OSS

Få raskt hjelp fra våres produkteksperter eller kundeservice

Rask levering

Gode priser

Registrer deg på mine sider