ELIT AUTO-ISO-1000C

Adapter for automatisk isolasjonsmåling
Du må være logget inn for å kunne bestille og be om tilbud.

• Koble til L1-L2-L3-N-PE og mål alle kombinasjoner i en test.
• Benyttes i kombinasjon med MPI installasjonstestere.
• Rask og effektiv verifisering av isolasjonsmotstand.

Produktnummer: 10340184
Lagerstatus: På lager

AutoISO-1000C-adapter er designet for å måle isolasjonsmotstanden til kabler og fler-kjernede ledninger med målespenning på opptil 1000V med MPI installasjonstestere.

Isolasjonstilstanden har avgjørende betydning for sikker drift og riktig funksjon av det elektriske utstyret og installasjonene. God isolasjon er en garanti for beskyttelse mot direkte kontakt.

Den regelmessige testingen er nødvendig for å oppdage den forverrede tilstanden til isolasjonen, og den bør være en vanlig del av periodiske kontroller og målinger. Bortsett fra den faktiske tilstanden til isolasjonen, er en svært viktig faktor for målinger av industrielt utstyr, motstandsendringer i trend over tid, noe som kan indikere en gradvis forringelse av isolasjonen og gjør det mulig å forutsi behovet for å iverksette forebyggende tiltak. Derfor er det nødvendig å lagre resultatene og sammenligne dem med de faktiske resultatene for hvert testobjekt.

Eksisterende standarder for elektriske flerkjernekabler krever spesifikk målemetode. Motstanden til hver kjerne måles i forhold til resten av kjernene tilkoblet og jordet. Når det gjelder enfasekabler, må måleroperatøren endre testforbindelser tre ganger, og for trefasekabler må denne operasjonen gjentas fem ganger. Situasjonen er enda mer tidkrevende ved kabler med 3-fase og målemetode, som krever kontroll av isolasjonsmotstanden mellom hver kjerne. I så fall blir måleroperatøren tvunget til å bytte testforbindelse ti ganger. Hvis slike målinger skal utføres flere ganger om dagen, som er typisk, vil tiden som kreves for å koble til testledninger påvirke effektiviteten av arbeidet sterkt.
Målefunksjoner Isolasjonsmåling

HVORFOR HANDLE HOS OSS

Få raskt hjelp fra våres produkteksperter eller kundeservice

Rask levering

Gode priser

Registrer deg på mine sider