ELIT SAU1-230 - Overspenningsvern varsling med lovpålagt alarmmodul

opprettet den

Endringene i kravene for overspenningsvern, i henhold til NEK 400:2022, påvirker både hvordan installasjonen utføres og hvilke produkter du må bruke. ELIT SAU1-230 er alarmmodulen for overspenningsvern alle installatører og forbrukere bør vite om.

 

 

Krav om varslingspanel med lyd eller lys 

Den største endringen er krav om varslingspanel som varsler for defekt vern med lyd eller lys ved sikringsskapet inne i boligen, ikke ute ved e-verkets tilknytningsskap. Det betyr at du er avhengig av tilknytningsskap med signalkontakt og ledning inn til varslingspanelet – og selvsagt overspenningsvern som støtter denne type varsling.

Enkel installering og universell utforming 

ELIT SAU1-230 varsler når et overspenningsvern ryker. Alarmmodulen kommer med både lys og lyd slik at forbrukeren faktisk merker at noe er galt.

Modulen monteres enkelt i sikringsskap inne i hver enkelt bolig. Deretter kobles signalkabel fra overspenningsvernet ute i tilknytningsskapet. Når overspenningsvernet i tilknytningsskapet ryker, vil huseier få lyd- og lysvarsel fra alarmmodulen, slik at huseier at overspenningsvern er røket og kan ta kontakt med installør.

Tre gode grunner til å velge ELIT SAU1-230

- Alarmmodulen fyller lovpålagt formål iht. NEK 400:2022

- Produktet er universelt og enkelt å installere

- For sluttforbruker gir det varsling om defekt overspenningsvern, som igjen kan forebygge kostbare skader


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

HVORFOR HANDLE HOS OSS

Få raskt hjelp fra våres produkteksperter eller kundeservice

Rask levering

Gode priser

Sertifisert. Vi bryr oss om miljøet!