ELIT TMC-45E - Strømtangen med revolusjonerende utforming!

opprettet den

Utfordringer rundt tilgjengelighet og sikkerhet i skap med mange kabler, er historie med den nye strømtangen ELIT TMC-45E. Med den nyskapende tangkjeften har måling i tettpakkede føringsveier aldri vært enklere.

 

 

Innovativ tangkjeft 

Nye ELIT TMC-45E er perfekt for oppgavene der det er vanskelig å komme til ledningene. Til forskjell fra en tradisjonell strømtang gir utformingen på denne tangen nye og mer forsvarlige måter å bruke instrumentet på. Dette er en unik tang, hvor hele tangkjeften deles på midten og roteres 90 grader ved åpning. Dette gjør det mulig å føre tangkjeftet forbi ledere og opptil 20cm inn i skap/føringsveier, for å omslutte lederen det er ønskelig å måle på.

 

   

Pålitelig avlesning overalt 

Denne digitale strømtangen er et kraftig instrument til hverdagsbruk, som gir pålitelige avlesninger også på stedene det er vanskelig å komme til. Tangen måler AC strøm med Sann RMS og DC strøm fra 0,001A til 100A. Åpningen i tangkjeften er Ø45mm og laget for måling på ledere plassert bak andre ledere. Sikkerhetskategori CAT III 300V.

 

ELIT dekker ditt målebehov 

ELIT leverer profesjonelle måleinstrumenter til de fleste formål og bransjer, fra elektro til miljø og klima. Måleinstrumentene fra ELIT er brukervennlige, nøyaktige, sikre og av god kvalitet til fornuftige priser. I tillegg til informative brukerveiledninger tilfører vi kunnskap til sluttbruker via teknisk support og kurs. Vi tilbyr service og kalibrering på alle produkter du kjøper hos oss. Vi utvikler også egne måleinstrumenter spesialtilpasset for det norske og nordiske markedet.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

HVORFOR HANDLE HOS OSS

Få raskt hjelp fra våres produkteksperter eller kundeservice

Rask levering

Gode priser

Sertifisert. Vi bryr oss om miljøet!