ELIT MIC-5: Gjør isolasjonsmåling lett med sin unike størrelse

opprettet den

Når det settes opp en nyinstallasjon, en ny kurs på et nytt bygg eller ved en utvidelse av eksisterende elektroniske installasjoner, er det et krav om isolasjonsmålinger. Det finnes en del ulike og gode målere, men en fellesnevner for de fleste er deres store størrelse. Med ELIT MIC-5 får du derimot en liten og anvendelig isolasjonsmåler som gir full pakke, noe som gjør målinger enkelt.  

 

Liten i størrelsen, men fullt utstyrt

MIC-5 er en liten, kompakt og praktisk isolasjonsmåler som enhver elektriker kan håndtere. Den lille størrelsen gjør at den blir som en leges stetoskop: alltid lett tilgjengelig og klar til bruk. Med dette instrumentet kan du lett måle isolasjonsnivået i forbindelse med feilsøking.

I motsetning til en del større målere, sørger ELIT MIC-5 for at du ikke trenger masse ekstra utstyr. Den kommer nemlig med fastmonterte ledninger, display og måleprobe i samme enhet. Dette gjør at du enkelt kan lete etter og lokalisere feilen du ser etter.

Regn gir ingen bekymring

Et problem med mange isolasjonsmålere er at de kun egner seg til målinger innendørs og ute kun i fint vær. Dette kan fort sette en stopper for bruk i de årstidene hvor regnet ofte kan komme uventet. Slike problemer kan unngås med MIC-5! Noe av det som er virkelig flott med MIC-5, er nemlig at den er IP65. Dette betyr at den er helt støv- og vanntett, og dermed tåler bruk i regnvær.

Isolasjonsmålinger blir ikke enklere

Med sin hendige størrelse blir MIC-5 fort et essensielt verktøy i en elektrikers hverdag. Testspenningen kan enten være 250V og 500V, og den måler spenning fra 0-600V. I tillegg måler den motstand på lav-Ohm 0 til 2000 Ohm. Den gir nøyaktige verdier som vises oversiktlig i dens segment display. Det følger også med både 2mm og 4mm spisser som kan oppbevares i en medfølgende holder på ledningen. Driftstiden er svært lang og trenger kun ett sett med batterier, noe som gir 14 timer for målinger ved UISO = 250V, og 11 timer for UISO = 500V.     

Finn din neste isolasjonsmåler hos ELIT

Vi i ELIT har lang erfaring og god kunnskap om mange forskjellige måleinstrumenter og mye annet utstyr. Våre produkter er av høy kvalitet, og hjelper deg med å lykkes i dine oppgaver. Har du spørsmål eller ønsker tips angående isolasjonsmålere er det bare å ta kontakt med oss. 


Kommentar(er) 1

  • Claudia Klein
    Claudia Klein

    Hei, mitt navn er Claudia Klein, jeg er finansansvarlig, jeg gir lån og andre finansielle tjenester og representerer Spotcap Global Financial Services. Spotcap Global Financial Services er et omfattende og pålitelig låneselskap og vi tilbyr alle typer lånetjenester som; Personlig lån, bedriftslån, boliglån og mange flere. Hvis du har et stort behov for lånetjenester, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden. Vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro til en rente på 3 % årlig med en nedbetalingstid på 1 til 30 år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter. Jeg erkjenner at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger en løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån. Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    Svar

Skriv kommentaren din

<>