Få pålitelig og nøyaktige loggere for temperatur, lys og andre formål fra HOBO

opprettet den

Skal du skaffe logger, er HOBO merket du bør undersøke først. Med over 40 års erfaring, er HOBO et kjent merke når det kommer til loggere for temperatur, lys og andre formål. Her får du pålitelige loggere med særdeles god nøyaktighet i målingene, enten det gjelder forskning eller annet. Med et allsidig utvalg av enheter som egner seg godt til målinger i vann, luft og jord, er det ikke alltid lett å velge riktig. I denne artikkelen får du hjelp til å velge riktig logger til ditt bruksområde.

Få loggere til alle bruksområder med UA-serien

Er du på utkikk etter rimelige loggere for vann og luft, er UA-serien noe for deg. Alle loggerne kommer med et vanntett hus, slik at de funker optimalt for bruk utendørs eller under vann. Alle enhetene i UA-serien er små og kompakte, som gjør at disse enkelt kan plasseres der du ønsker. For avlesning av data, kobler du de enkelt opp til HOBO BASE-U-4, som med hjelp av USB laster full 65K logger på 30 sekunder. Variantene av UA-serien er:

  • HOBO UA-001-64 - en liten temperaturlogger med innebygd LED blink for varsling hvis temperaturen har oversteget nivået satt av brukeren. Det egner seg godt for lufttemperaturer fra -20°C til +70°C og vanntemperaturer fra -20°C til +50°C. Med en nøyaktighet på en halv grad celsius og et minne for 52.000 målinger, gir denne mye for pengene.

  • HOBO UA-002-64 - både en temperatur- og lyslogger, som også kommer med et varslende LED-lys. Den måler i lufttemperaturer fra -20°C til +70°C og vanntemperaturer fra -20°C til +50°C. Den har en nøyaktighet på en halv grad celsius, og lysområde fra 0 til 323.000 lumen7m2.

  • HOBO UA-003-64 - en hendelseslogger som passer perfekt for regnlogging. Den kobles opp til de fleste standard tippebøtte-målere. Ved å kun lagre hendelsesbaserte data, gir denne mer effektivt minnebruk.

  • HOBO UA-004-64 - en logger som måler akselerasjoner eller vinkelforskyvinger i 1, 2 eller 3 akser. Denne brukes for å overvåke aktiviteter eller prosesser hvor det skjer tre-dimensjonale bevegelser.  

 

MX22-serien gir enkel logging i alle vanndybder 

Det viktigste når du velger loggere er å ha en tilpasset tiltenkt dybde. Med MX22-serien får du loggere som gjør målinger fra 30 og helt ned til 1.500 meters dybde. Alle kommer med innebygd bluetooth,  som gjør at du enkelt kan hente ut data direkte fra telefonen eller PC-en. Alle kommer i en kompakt vanntett kapsling, som gjør at de passer like godt til elver, bekker, innsjøer, havet og i jordsmonn. MX22-serien kommer i fire varianter:  

  • HOBO MX2201 - gjør målinger av temperaturen ned til 30 meter, og passer ypperlig der du vet at dybden ikke er den største.

  • HOBO MX2202 - en logger som måler både temperatur og lysnivået ned til 30 meter.

  • HOBO MX2203 - temperaturloggeren for deg som trenger litt mer dybde. Denne leverer god nøyaktighet i vanndyp helt ned til 120 meter.

  • HOBO MX2204 - temperaturloggeren du velger når det er snakk om virkelige dype målinger. Her får du god nøyaktighet ned til 1.500 meter, og loggeren egner seg dermed godt til det åpne hav eller dype fjorder og innsjøer.

 

Bluetooth gjør MX22-serien enkel i bruk  

Med hjelp av innebygd bluetooth kobler loggeren seg direkte på telefonen og PC når den tas opp av vann. Dette gjør at MX22-serien er enkel i bruk, og du slipper ekstra utstyr. Foruten å sørge for enkel synkronisering av data fra logger til telefon og PC, gir bluetooth en annen god fordel for MX22-serien. Inne i loggerne er det det en trigger som merker når den befinner seg over eller under vann. Denne deaktiverer bluetooth når loggeren plasseres under vann, slik at enheten sparer strøm. Når den tas opp igjen, vil bluetooth aktiveres automatisk.

Når loggerne plasseres ut velger du hvilket parameter som skal måle, og intervaller for hvor ofte data skal logges på minnet. Når minnet er fullt, kan du selv velge om du ønsker å overskrive de gamle dataene, eller om den skal stoppe å logge.

 

Bytt ut batteriene selv   

I motsetning til mange andre type loggere, tillater MX22-serien at du enkelt kan bytte batteriene selv. Dette sparer deg for hele prosessen med å måtte levere den inn til fabrikken. Batteriene som brukes er enkelt å få tak i, og kan kjøpes på mange mat- og elektronikkbutikker.

 

Få god oversikt med HOBOware og HOBOconnect  

Hvis du ønsker en enkel oversikt eller å hente ut raske data, har du mulighet til dette i appen HOBOconnect. Den er kompatibel til IOS, Android og Windows, og gir deg mulighet til å kontrollere loggerne. Trenger du derimot mer detaljert data, får du dette gjennom HOBOware for PC og Mac. Her kan du analysere data, og programmet synkroniserer automatisk med HOBOconnect.

 

Få varslinger i loggen   

Alle modellene i MX22-serien, kommer med alarmer som vil varsle når målt temperatur overstiger normalen. Dette vil indikeres på loggen du får tilgjengelig i HOBOconnect og HOBOware. Du setter selv de ulike alarmnivåene du trenger, slik at du får best mulig målinger etter ditt behov. I loggen vil du lett finne alle temperaturer utenom normalen, og kunne se trender.

 

ELIT hjelper deg med logger  

Vi i ELIT AS har et stort utvalg av forskjellige loggere, alt fra bladfuktighetssensor til loggere ment for 11.000 meters havdyp. Klikk her for å se vårt utvalg av loggere. Våre ansatte er kunnskapsrike og hjelper deg gjerne med produkter eller generelle spørsmål. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

Meld deg på vårt nyhetsbrev for gode tilbud og nyttig informasjon!

<>