Få varig kobling med hammerlås

opprettet den

Jording er særdeles viktig for sikkerheten i det elektriske anlegget. Dersom det skulle oppstå en feil, har jording en beskyttende effekt, slik at det ikke oppstår fare for støt. For optimal sikkerhet, må alt derfor være i orden med jordingsanlegget. Med en hammerlås får du et sikkert jordingsanlegg gjennom en varig kobling mellom wire og jordspydet.

 

Hammerlås sørger for rask tilkobling    

Med en hammerlås skaffer du deg en enkel og rask tilkobling fra jordspyd til jordleder.

Vår hammerlås, ELIT HL58-50, er godkjent for nedgraving, og du trenger ingen spesialverktøy for installasjon. I tillegg kommer den med varig og godkjent presskjøt for bruk under bakken, og under normalt miljø trenger den ingen vedlikehold.   

Hammerlås – en enkel installasjon  

Det første steget ved installasjon av en hammerlås er å neddrive jordspydet ned i bakken. En viktig huskeregel her er at du ikke må banke direkte på kobberet med en hammer eller slegge. Da risikerer du nemlig å påføre skadede bulker. For sikker neddriving, bruker du derfor et slagstykke. Dette virker som et beskyttende lag over kobberet.

Det avsluttende steget er å tre wiren inn i hullet på hammerlåsen, og så plassere hammerlåsen på toppen av jordspydet. Fullfør installasjonen med å slå hammerlåsen helt ned på jordspydet med en hammer.  

Slipp unødvendig utstyr 

Vi anbefaler deg å bruke en hammerlås når du skal koble wire til jordspyd. Valget av hammerlås er nemlig et kostnadssparende alternativ, som også er enkelt å montere. Hammerlåsen sikrer en god og varig forbindelse, uten bruk av støpemasse, krympeflex og spendebånd. Med vår ELIT HL58-50 slipper du i tillegg å bruke spesialutstyr ved montering. Hammerlås er med det et enkelt og billig alternativ til for eksempel topphylse.

ELIT hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr  

Ønsker du å vite mer om hammerlåser eller våre andre produkter må du gjerne ta kontakt. Vi i ELIT er alltid behjelpelig med å finne det riktige utstyret du trenger. I vår nettbutikk kan du se vårt utvalg av diverse jordingsmateriell og mye, mye mer. For spørsmål om våre produkter eller andre henvendelser – ta kontakt for en uforpliktende prat.

 

Telefon: 63 93 88 80

E-post: firmapost@elit.no


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

Meld deg på vårt nyhetsbrev for gode tilbud og nyttig informasjon!

<>