ELIT PAT-10

Uttstyrstester, 10A kontinuitet
Du må være logget inn for å kunne bestille og be om tilbud.

• Utstyrstester iht NEK50699 og NEK 50678
• Test elektrisk verktøy iht EN 60745-1 og EN 61029
• Test hvitevarer og IT utstyr iht EN 60335-1 og EN 60950

Produktnummer: 10320003
EAN: 7070810017836
Lagerstatus: Ikke på lager

PAT-10 er en innovativ kombinasjon av små dimensjoner med avanserte målefunksjoner, som tillater helautomatiske målinger av elektrisk utstyr, IEC-kabler og skjøteledninger - også de med PRCD.

En sekvens med tester utføres med et enkelt trykk på START-knappen. Konfigurasjonsmulighetene gjør det mulig å modifisere målerens funksjon og følgelig enda bedre tilpasning til brukerens behov.

PAT-instrumenter er utstyrt med manuell målemodus. Det er nyttig i situasjoner der en enhetstest er tilstrekkelig i stedet for en kompleks måleprosedyre.

Liten størrelse, lav vekt og en spesialdesigne veske for måleren og tilbehør sikrer både brukerkomfort og høy mobilitet. Trådløs kommunikasjon med skriver lar deg organisere målestedet ditt på den måten du vil uten sammenfiltrede ledninger. Registrering av resultater i minnet og deres integrering i PC-programvare utvider funksjonaliteten til instrumentene ytterligere.
Funksjoner Automatiske testsekvenser, Belyst display, Grenseverdi med alarm, Minne for lagring av resultater, Sann RMS
Sikkerhetskategori CAT II
Tetthetsklasser IP40
Målefunksjoner AC spenning, AC strøm, Frekvens, Isolasjonsmåling, Kontinuitetsmåling >200mA, Lekkasjestrøm AC, Effekt og Energi
Kommunikasjon USB, WiFi

HVORFOR HANDLE HOS OSS

Få raskt hjelp fra våres produkteksperter eller kundeservice

Rask levering

Gode priser

Sertifisert. Vi bryr oss om miljøet!