ELIT PressMax-C12: Det ultimate trådløse presseverktøyet

opprettet den

Når det gjelder pressverktøy for elektrikere og fagfolk i feltet, skiller ELIT PressMax-C12 seg ut som en virkelig banebrytende løsning. Dette lille, lette og kompakte presseverktøyet er designet for å skape en enklere arbeidsopplevelse, og kommer med eksepsjonelle funksjoner og uovertruffen ytelse.

Gir imponerende kraft og presisjon 

Tross sin lille størrelse har PressMax-C12 en bemerkelsesverdige pressekraft på 120 kN. Med denne kraften er PressMax-C12 et pressverktøy av høy kvalitet, som er i stand til å håndtere et bredt spekter av applikasjoner med letthet. Den er i stand til å utføre krevende oppgaver effektivt, fra kabelsko til kontakter.

 

Den kommer med kommersielt tilgjengelige C-formede krympedyser (form C), som muliggjør effektiv behandling av kabelsko og koblinger opptil 300 mm2 i henhold til DIN-standarder. I tillegg er dette avanserte verktøyet i stand til å presse fintrådede ledere ved hjelp av arbor-pressedyser eller H-klemmer.

 

Uovertruffen bekvemmelighet og ergonomi 

En av de desidert største fordelene med PressMax-C12 er dens vekt på bare 6,9 kilo. Med sitt velbalanserte design og ergonomiske konstruksjon kan du jobbe komfortabelt i lengre perioder uten å oppleve tretthet i hendene. Si farvel til tungvinte og tunge presseverktøy, med PressMax-C12 får du et manøvrerbart og brukervennlig pressverktøy.

 

Pressverktøy som bruker Makita-batterier 

Med PressMax-C12 slipper du å stresse med strømledninger når du skal bruke pressverktøyet. Det praktiske 18-volts Makita-batteriet som følger med, er noe mange har flere av, slik at du enkelt kan bytte ut et utladet batteri. Det medfølgende batteriet er også oppladbart, så du kan lade det opp etter bruk. Denne kompatibiliteten sikrer at du kan jobbe enkelt og uavhengig av strøm, og gir kontinuerlig drift.  

 

Presisjonspressing i vanskelig tilgjengelige områder 

PressMax-C12 er utstyrt med et smalt og roterbart krympehode, og muliggjør krymping på selv de mest utfordrende og utilgjengelige steder. Dens 180-graders rotasjonsevne gir deg fleksibiliteten til å takle trange områder med selvtillit. I tillegg tilbyr pressverktøyet full kontroll gjennom forover- og bakoverknappene, slik at du kan overvåke og justere presseprosessen når som helst.

 

Effektivitet og pålitelighet i hver presse 

Med sin optimaliserte 2-trinns hydraulikk og slående ende, sikrer PressMax-C12 konsistent og jevnt trykk gjennom hele presseprosessen. Du vil oppleve den samme kraften, uavhengig av hvor langt pressen har blitt komprimert. Stempelet trekkes automatisk tilbake etter å ha nådd maksimalt trykk, noe som forenkler fjerning av pressede komponenter. Dette, kombinert med dens kompakte størrelse, lar deg håndtere verktøyet og pressede gjenstander uten problemer med én hånd.

 

Forbedret sikkerhet og allsidighet 

Designet med det største fokus på sikkerhet, har PressMax-C12 en sikkerhetsretur med spak og tilbyr muligheten til å bytte til automatisk returmodus. Du har full kontroll over verktøyet, slik at du kan stoppe stempelet i hvilken som helst posisjon ved å bruke fremføringsknappen. LED-belysningen forbedrer synligheten i arbeidsområdet ditt ytterligere, og sikrer presis og nøyaktig krymping selv i svakt opplyste omgivelser.

 

Slipp løs kraften til ELIT PressMax-C12 

Opplev neste nivå av effektivitet, bekvemmelighet og presisjon med ELIT PressMax-C12 trådløs presseverktøy. Enten du er en elektriker, entreprenør eller profesjonell som trenger pålitelig utstyr med høy ytelse, er PressMax-C12 din ultimate følgesvenn for trådbehandling og krympeoppgaver. Oppgrader verktøysamlingen din i dag, og oppnå den perfekte forbindelsen hver gang med PressMax-C12.


Kommentar(er) 1

  • Claudia Klein
    Claudia Klein

    Hei, mitt navn er Claudia Klein, jeg er finansansvarlig, jeg gir lån og andre finansielle tjenester og representerer Spotcap Global Financial Services. Spotcap Global Financial Services er et omfattende og pålitelig låneselskap og vi tilbyr alle typer lånetjenester som; Personlig lån, bedriftslån, boliglån og mange flere. Hvis du har et stort behov for lånetjenester, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden. Vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro til en rente på 3 % årlig med en nedbetalingstid på 1 til 30 år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter. Jeg erkjenner at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger en løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån. Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    Svar

Skriv kommentaren din

<>