Lokaliser sikringer effektivt med ELIT 188

opprettet den

De aller fleste elektrikere står ofte overfor situasjoner der de må skru av sikringer i løpet av arbeidsdagen. Dessverre er ikke alle sikringsskapene tydelig merket, noe som kan føre til unødvendig tidsbruk mens elektrikeren prøver seg frem. Hos ELIT tilbyr vi en løsning for å gjøre denne oppgaven enklere og mer effektiv for deg - ELIT 188. Vårt verktøy vil hjelpe deg med å identifisere og skru av sikringer raskt og uten problemer.

En praktisk løsning for elektrikere 

ELIT 188 er et allsidig og brukervennlig verktøy som er spesielt utviklet for å hjelpe elektrikere med å finne og merke sikringer i sikringsskapet. Enten det er i en bolig, et kontorbygg eller et annet sted, gir ELIT 188 elektrikere muligheten til å effektivt finne riktig sikring uten å måtte teste seg frem ved å skru av alle sikringer. Dette sparer tid og unngår potensiell nedetid for elektroniske enheter og apparater.

Hvordan fungerer sikringssøkeren ELIT 188? 

ELIT 188 består av to komponenter - en sender og en mottaker. Prosessen er enkel og intuitiv. Du kobler senderen til en stikkontakt i det rommet hvor du ønsker å kartlegge sikringen. Mottakeren har en sensor som du bruker til å berøre sikringene i sikringsskapet. Når sensoren kommer i nærheten av den riktige sikringen, oppdager den tilstedeværelsen av spenning og indikerer dette med en innebygd lys- og lydindikator. Den innebygde LED-lampen og lydalarmen varsler deg umiddelbart om funnet av riktig sikring.

Sikringssøker for automatsikringer og skrusikringer 

En av de store fordelene med ELIT 188 er at den fungerer for både automatsikringer og skrusikringer. Uansett hvilken type sikringssystem du har installert, kan du stole på ELIT 188 for å raskt og presist finne riktig sikring. Dette gjør det til et svært fleksibelt verktøy som passer til ulike elektriske installasjoner.

Sikkerhet og tekniske spesifikasjoner 

Når det gjelder sikkerhet, oppfyller ELIT 188 standarden EN 61010-1, noe som betyr at den er testet og sertifisert for sikker bruk. Den opererer ved en driftsspenning på 230V AC og har en kapslingsklasse IP20, noe som gir tilstrekkelig beskyttelse mot støv og små partikler. ELIT 188 leveres med en bæreveske for enkel transport og oppbevaring, samt et batteri som sikrer langvarig bruk.

 

Målene på mottakeren er 161 x 33 x 37 mm, med en vekt på 105 g, noe som gjør den kompakt og håndterbar. Senderen har målene 50 x 75 x 30 mm og veier 60 g, noe som gjør den enkel å koble til og bruke.

 

ELIT 188 er utstyrt med en optisk og akustisk signalindikasjon, noe som gir deg tydelig tilbakemelding når riktig sikring er funnet. Dette gjør det enkelt for elektrikere å merke opp i sikringsskapet, opprettholde orden og unngå feilaktig deaktivering av elektronikk som ikke bør skrus av.

 

Dette serviceverktøyet er ideelt for profesjonelle elektrikere som trenger en pålitelig og effektiv løsning for å lokalisere sikringer i tavler og sikringsskap. Med ELIT 188 kan elektrikere utføre jobbene sine raskere, mer nøyaktig og med større sikkerhet.

Prøv ELIT 188  

Enten du jobber på boligprosjekter, kontorbygg eller andre elektriske installasjoner, vil ELIT 188 raskt bli et uunnværlig verktøy i din elektriske verktøykasse. Med sitt robuste design og nøyaktige resultater gir den en trygg og effektiv måte å håndtere sikringsrelaterte oppgaver på. Forenkle din elektriske hverdag og spar tid på arbeidet med ELIT 188.

 

Her kan du lese mer og bestille ELIT 188. 

 


Kommentar(er) 1

  • Claudia Klein
    Claudia Klein

    Hei, mitt navn er Claudia Klein, jeg er finansansvarlig, jeg gir lån og andre finansielle tjenester og representerer Spotcap Global Financial Services. Spotcap Global Financial Services er et omfattende og pålitelig låneselskap og vi tilbyr alle typer lånetjenester som; Personlig lån, bedriftslån, boliglån og mange flere. Hvis du har et stort behov for lånetjenester, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden. Vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro til en rente på 3 % årlig med en nedbetalingstid på 1 til 30 år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter. Jeg erkjenner at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger en løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån. Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    Svar

Skriv kommentaren din

<>